Over Curacoat

De doelstelling van Curacoat is een hoogwaardig en kwalitatief coatingsproduct op de markt te brengen ter bescherming van de muren van woonhuizen op Curaçao. Gezien het klimaat op Curaçao en de invloeden van zee is het van essentieel belang om uw buiten muren zo goed mogelijk te beschermen. Curacoat biedt dan ook diverse producten die een oplossing bieden voor uw muren van u woonhuis en bedrijfsruimte zowel voor binnen als buiten.

Met Vriendelijke Groet, Ad Hopmans Curacoat Curaçao.

Importeur Recoat producten Curaçao

Permanente coating.

Verweerde en vervuilde ondergronden herstellen? De coatings van Recoat herstellen én beschermen uw ondergrond permanent. Het oppervlak wordt vuil- en waterafstotend. Hierdoor blijft het oppervlak permanent beschermd tegen bijvoorbeeld verkleuring, en verwering. Dit resulteert in veel lagere onderhoudskosten! Daarnaast zijn ze zeer goed bestand tegen uv straling, zout en verlengt het  de levensduur van het verf systeem.

Innovatieve coating.

De coatings van Recoat zijn watergedragen, bevatten nagenoeg geen oplosmiddel, zijn zuinig in gebruik én duurzaam. Daarnaast zijn ze eenvoudig te verwerken en op bijna elke ondergrond toepasbaar. En dat alles zonder dat u hoeft te schuren. Wij zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe coatings en het verbeteren van onze huidige coatings zodat we u altijd kunnen helpen met het permanent beschermen van al uw ondergronden.

Curacoat producten